Kucsák László

Budapest XVIII.kerületÜllői út 517.15. választókerület
2017 Aug. 10 12:27

Kucsák László: Modern környezetben gyógyulhatnak gyermekeink!

„350 millió forintból új gyermekorvosi rendelő épül Pestszentimrén. Hosszú lobbizás, sok tárgyalás és érvek tucatjai után a kormány úgy döntött, hogy támogatja az elképzeléseinket. Az új épület terveink szerint minden igénynek megfelel majd, hiszen modern és tágas terek fogadják a beteg kisgyermekeket és családjukat.”

 

A bevezetőben olvasható sorokat írta Facebook-bejegyzésében Kucsák László. A bejegyzés azonnal nagyon népszerű lett, a helyi lakosok több hozzászólásban is megköszönték a XVIII. kerület országgyűlési képviselőjének a munkáját és közbenjárását az ügyben.

 

„A hír igaz, a pestszentimreiek hamarosan egy új gyermekorvosi rendelőt vehetnek birtokba. A Címer utca, Ady Endre utca, Nemes utca által határolt tömbben 15–20 éve felépült rendelőintézet mellé egy új gyermekorvosi és fogorvosi szakrendelő fog épülni. Az előkészületek már zajlanak, azok minden egyes folyamatánál jelen vagyok, és minden egyes lépésnél egyeztetek a szakemberekkel. A tenderterve várhatóan a nyár végére elkészülnek, ezt követően kerülhet sor a kivitelező kiválasztására, majd megkezdődhetnek a munkálatok. A fejlesztések megtervezésekor folyamatosan egyeztettünk arról, hogy mik a jelenlegi problémák, mire lenne szükségük az adott szolgálatoknak, speciálisan az ő igényeiket vettük figyelembe. Egy nagyon modern, de a környezetbe illő impozáns rendelőintézetet vehetnek birtokba hamarosan a kerületiek” – mondta Kucsák László.

 

Hozzátette: a cél a kerületiek egészségbiztonságának megteremtése, az, hogy az orvosok a lehető legjobb körülmények között dolgozhassanak, a lakosok pedig minél magasabb színvonalú ellátáshoz jussanak. A leendő rendelő épülete természetesen akadálymentesített lesz.

 „A kerület országgyűlési képviselőjeként folyamatosan azon munkálkodom, hogy további támogatást nyerjek Pestszentlőrinc-Pestszentimre számára. Az elmúlt időszakban is több fontos és nagy horderejű fejlesztést sikerült elindítani és megvalósítani a XVIII. kerületben. Az egészségügy kiemelt fontosságú terület, hiszen mindenki egészsége fontos, épp ezért fokozott figyelmet és törődést igényel. Feladatunk, hogy helyi szinten biztosítsuk azokat a feltételeket, amelyekkel hozzájárulunk a XVIII. kerületben élők egészségének megőrzéséhez, javításához.”

Kucsák László

Budapest XVIII.kerület, Üllői út 517.
  • fidesz18ker@gmail.com
  • +36 1 291 2807
  • hétköznap 9.00-13.00
  • 1182 Budapest XVIII.kerület,
    Üllői út 517.
eseménynaptár