Kucsák László

Budapest XVIII.kerületÜllői út 517.15. választókerület
2017 May. 8 17:42

Akinek fontos a nemzeti függetlenség, vegyen részt a nemzeti konzultációban!

Április 29-én Kucsák László Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott a nemzeti konzultáció kérdőíveivel kapcsolatban.

 

Kiemelte, hogy Brüsszel hatalmi törekvései már a nemzeti szuverenitásunkat, a családok megélhetését, a biztonságunkat veszélyeztetik és egyre több ügyben akar a fejünk felett dönteni. A brüsszeli bürokraták arra akarnak kényszeríteni, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat, és elvennék tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól. Márpedig, ha Brüsszel dönthet bármiben, akkor nem a magyar emberek járnak jól.

Ha Brüsszel dönthet a rezsicsökkentésről, a bevándorlásról, a bérekről és az adókról akkor csak a multik járnak jól, továbbá ha Brüsszel dönthet a bevándorlásról, akkor Magyarország is tele lesz bevándorlóval. A kérdőíven szereplő kérdések tulajdonképpen a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szólnak. A XVIII. kerület országgyűlési képviselője a sajtó munkatársainak elmondta, hogy a napokban érkeznek a postaládákba a kormány által küldött nemzeti konzultációs kérdőívek, melynek során „azt kérjük az emberektől, hogy akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás politikáját, az töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét.” – zárta nyilatkozatát Kucsák László a kerület országgyűlési képviselője.

 

A kérdőíveket május 20-ig lehet visszaküldeni vagy a http://nemzetikonzultacio.kormany.hu honlapon kitölteni!

Kucsák László

Budapest XVIII.kerület, Üllői út 517.
  • fidesz18ker@gmail.com
  • +36 1 291 2807
  • hétköznap 9.00-13.00
  • 1182 Budapest XVIII.kerület,
    Üllői út 517.
eseménynaptár