Kucsák László

Budapest XVIII.kerületÜllői út 517.15. választókerület
2016 Jun. 3 14:54

Energetikai felújítás a Brassó Utcai Általános Iskolában

Egy újabb fontos épületenergetikai fejlesztés valósult meg a kerületünkben.

Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében hivatalosan is átadták a Brassó Utcai Általános Iskolát. Az önkormányzat több mint 81 millió forintot fordított az iskola homlokzati hőszigetelésére, nyílászáróinak cseréjére, fűtési rendszerének korszerűsítésére. Az összegből 69 millió forint uniós forrás volt. Hatalmas érdeklődés közepette tartották a Brassó Utcai Általános Iskolában azt az átadóünnepséget, amellyel hivatalosan is lezárult egy időszak az intézmény életében, hiszen mostantól egy minden igénynek megfelelő, korszerű oktatási komplexumként üzemelhet tovább az iskola.

A kerületben több felújítás és beruházás történt az elmúlt időszakban. Pestszentlőrinc-Pestszentimre kiemelt helyzetben van, hiszen többek között a XVIII. kerület országgyűlési képviselőjének köszönhetően hatalmas összegeket tudott európai uniós forrásokból, kormányzati támogatásból és saját erőből felújításokra fordítani az utóbbi időszakban. A hosszas és folyamatos munka eredményeként nagyarányú fejlődés indult meg, azonban egy pillanatra sem áll meg a munka, a kerületben mindent megtesznek annak érdekében, hogy ebben az évben is megvalósuljon több komoly beruházás.

Kucsák László

Budapest XVIII.kerület, Üllői út 517.
  • fidesz18ker@gmail.com
  • +36 1 291 2807